Laden...
Help Ambachtsbakker formule lock_open Inloggenkey_go Registreren
Ambachtsbakker van Kooten
maakt het smakelijk
Ambachtsbakker van Kooten


KinderfeestjesKinderfeestjes viert u bij Ambachtsbakker van Kooten!
Onder de bezielende leiding van onze banketbakker Gerard verzorgen wij kinderfeestjes. De feestjes worden gehouden in de banketbakkerij aan de Beukenlaan 46 in Soest. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 kinderen meedoen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Koekjes bakken
De kinderen krijgen eerst een kleine rondleiding door de bakkerij en zien hoe alles werkt en mogen vervolgens natuurlijk lekker zelf aan de slag. We bakken koekjes met elkaar op grote platen. Wanneer de koekjes in de oven zitten, maken de kinderen een figuurtje van marsepein. De kinderen zijn altijd enorm enthousiast aan de gang en het is leuk en leerzaam tegelijk.

Bakkersdiploma en lekkernijen
Tijdens het feestje wordt er ook gezorgd voor wat drinken en wat lekkers. Daarnaast ontvangen de kinderen een echt Ambachtsbakkerdiploma! Aan het eind van de dag krijgen ze een grote zak met de zelfgemaakte koekjes, en met marsepein mee naar huis.

De kosten voor het feestje zijn €12,50 p.p. en duurt ongeveer anderhalf uur. De feestjes kunnen worden gehouden op de volgende dagen en tijden:
Woensdag     13:30 uur of 15:30 uur
Vrijdag           14:00 uur
Zaterdag        11:00 uur

In november en december is het helaas niet mogelijk om kinderfeestjes te verzorgen op vrijdag en  zaterdag

Wilt u meer informatie of een datum reserveren?
Stuur een mailtje met uw vraag c.q. reserveringsaanvraag naar ambachtsbakker@live.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Let op: In de maand december zijn de feestjes niet of zeer beperkt te reserveren i.v.m de decemberdrukte in de bakkerij.